miercuri, 4 noiembrie 2009

Importanta energetica a simbolurilor

Incerc aici sa va conving despre Importanta energetica a simbolurilor si aplicarea lor prin reiki
Reiki este o conexiune directa cu Dumnezeu de care se poate bucura oricine dintre noi
Energetica spatiilor este influentata puternic si rapid cu simboluri Reiki
Iar pentru domeniul afacerilor sunt foarte potrivite energiile planetare : Celtic si Runic



Simbolul evoca lumina, flacara si caldura, energia, forta si puterea. Este atitudinea pozitiva in fata evenimentelor. Anunta un inceput sau un nou inceput; este semn de protectie, Rhuna a creativitatii.


"Nu renuntati, ci actionati, insa nu orbeste. Canalizati-va energia in asa fel incat sa nu cedati imprudentei, luati in seama situatia asa cum este in realitate si nu cum v-ati inchipuit-o. Daca situatia este incurcata, trebuie acordat timp sa se limpezeasca, abia atunci va veti atinge scopul pe care vi l-ati propus.'




Simbolul evoca recompensa pentru eforturile depuse timp indelungat, o reusita obtinuta prin munca, perseverenta si curaj.
"Sunteti pus in garda impotriva nerabdarii, dar, totodata, vi se recomanda sa nu va opriti in drum, sa va urmariti scopul cu mai multa disciplina, altfel totul se va narui. "









Simbolul reprezinta victoria , reprezinta succes in orice initiativa; a venit momentul sa actionati, greutatile vor fi invinse prin puterea vointei si unitatea gandirii, iar reusita va fi de durata si permanenta.
"Aveti grija sa nu va impotmoliti in analize si amanunte fara sfarsit, sa nu clacati in fata dificultatilor, pentru ca nu sunteti dispus sa depuneti nici un efort personal si asteptati ca lucurile bune sa va vina exclusiv prin Gratia Divina, oferite “ca pe tava”.
Sunteti pus in garda impotriva entuziasmului excesiv, sa sariti peste etape; nerabdarea este un prost sfaturitor: daca ii cedati nu va veti atinge telurile. Fiti mai destins si reexaminati-va scopurile acordand o atentie deosebita seriozitatii, perseverentei si efortului personal. "

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro