vineri, 19 martie 2010

putem MATERIALIZA la ECHINOCTIU

Anul Nou si momentul adevarat in care sa ne facem planuri este la Echinoctiul de Primavara, pentru care Barbara Hand Clow ne da, in textul de mai jos, tehnici de materializare.

Dragii mei, va trimit mesajul Solarei si al Barbarei Hand Clow

Solara An- 20 martie: Equinoctiul Recunostintei!

http://www.solara. org.uk/default. aspx
Sute de mii de oameni de pe intreaga planeta sarbatoresc Echinoctiul de primavara din acest an. pe 20 martie - ghizii mei insista asupra faptului ca aceasta reuniune in grupuri, in momentele sacre de aliniere. este unul dintre cele mai puternice moduri de a realiza. in prezent. pacea pe Pamant! Cititi despre ceremonialul Rotilor Vracilor pe linkul din stanga (de pe site) si va rog sa va alaturati oricarui grup (sau alcatuiti-va propriul vostru grup) in aceasta zi pentru a va conecta cu Pamantul, cu Soarele si cu Tribul nostru, in bucurie!
Nu exista nici un timp anume ales pt Sarbatorirea Echinoctiului – apusul sau rasaritul Soarelui sunt intotdeauna clipe speciale, insa oricare alt interval din perioada de 24 de ore de pe 20 martie este potrivit. Pur si simplu constientizati ca sunteti conectati cu toti ceilalti care mentin viziunea pacii pe Pamant in acea zi!

Echinoctiul de Primavara, in Romania, are momentul maxim la orele 19:32.

************ ********* ****

Sezonalitate,
de Barbara Hand Clow,

http://www.handclow 2012.com/ astroflash. htm

Anul Nou nu este la 1 ianuarie! Anul nou - Echinoctiul de Primavara - are loc in jur de 21 martie, moment in care Soarele intra la 0 grade in Berbec, dupa astrologia geocentrica. Pentru Pamant, acest lucru are loc atunci cand Soarele se afla direct deasupra ecuatorului.
Calendarul modern ne insulta constiinta! Vremea in care sa faci planuri pentru fiecare an este in momentul Echinoctiului de Primavara, nu in timpul asa-zisului "An Nou".
Echinoctiul de Primavara este timpul in care sa identificam intentiile pe care dorim sa le indeplinim pe durata celor patru anotimpuri. Idei corect sadite la Echinoctiul de Primavara se materializeaza in decursul unui an, si voi oferi instructiuni pentru sadirea corecta a ideilor si materializarea lor de-a lungul celorlalte anotimpuri.

Extrase din cartea Alchimia celor noua dimensiuni, de Barbara Hand Clow, in curs de aparitie la Editura FOR YOU.

Procesul de materializare


Datorita simplului fapt de a fi nascuti pe Gaia, aveti dreptul sa creati realitatile pe care vi le doriti. Lumina emana energie astfel ca fiecare fiinta sa poata cunoaste viata. Cred ca solutia la dilema noastra curenta este ca fiecare dintre noi sa intelegem ca avem dreptul la un vot si sa folosim acest vot.
Daca doriti sa va recuperati locul, ca o persoana care traieste asa cum isi doreste, practicati aceasta tehnica si urmariti ce se intampla. Din nou, luati-va caiet si creion si mergeti intr-un loc linistit, unde sa nu fiti deranjati. Faceti o lista cu trei pana la noua lucruri pe care doriti sa le aveti sau sa le creati si stabiliti clar durata de timp si circumstantele cu privire la aceste dorinte. De pilda, daca cereti sa gasiti o menajera, asigurati-va ca ati stabilit o limita de salariu, cat de repede ar trebui sa apara aceasta persoana si daca vreti sau nu sa-i asigurati transportul. Fiti foarte exacti, caci altfel s-ar putea sa gasiti o persoana pe care sa trebuiasca sa o conduceti cu masina multi kilometri!
Este nepotrivit sa folositi asemenea tehnici din dimensiunile mai inalte, ca sa materializati lucruri neesentiale, cum ar fi un Cadillac, haine de blana si diamante. Insa, daca aveti nevoie de o masina sau de o haina ca sa mergeti la serviciu, folositi-o! Nu puteti cere sa atrageti o persoana anume, ci doar un partener, si puteti specifica sexul acestuia. Nu puteti materializa lucruri care-i manipuleaza pe alti oameni, intrucat ii privati de dreptul de a alege.
Odata ce ati incheiat lista, folositi urmatoarea tehnica pentru fiecare punct cuprins in ea:

1. Vizualizati mental imaginea a ceea ce va doriti si asigurati-va ca timpul, circumstantele si schimbarile probabile din viata voastra sunt clar stabilite. Odata ce ajungeti la o vizualizare ferma, imaginati-va ca acel lucru deja exista in viata voastra, iar apoi intrebati-va: “Daca as putea avea acest lucru, l-as accepta?” Ati putea fi surprinsi sa descoperiti ca uneori nu va doriti un anumit lucru. In momentul in care stiti ce nu va doriti, mintea voastra este curatata de reziduurile care va impiedica sa stiti ceea ce va doriti cu adevarat. Atunci cand mintea va este incarcata de dorinte, Lumina nu poate descoperi iluziile.

2. Mentinandu-va dorinta in minte, vizualizati trei scene care infatiseaza ca dorinta voastra se materializeaza. De exemplu, vizualizati cum menajera va bate la usa, face curat prin toata casa, plina de bucurie, si pleaca dupa ce-si primeste banii cuveniti. Nu vizualizati niciodata aceasta persoana ca fiind cineva anume, pentru ca atunci ati influenta mental o alta persoana. Acest lucru e impotriva legilor karmei, oricum nu functioneaza si realmente va poate incurca; acest lucru inseamna sa invocati spiritele.
Atunci cand simtiti vizualizarea potrivita pentru fiecare scena, inchideti ochii si vedeti prima imagine prin al treilea ochi (locul dintre sprancene si usor deasupra lor). Odata ce imaginea este clara in al treilea ochi, transferati- o in spatele craniului, in locul unde ceafa se uneste cu craniul (medulla oblongata) si vedeti-va medulla ca pe un ecran de televizor. Mentineti aceasta imagine pe ecran si consolidati- o vizual cat de mult puteti, faceti-o sa zbarnaie, apoi treceti la urmatoarea scena si repetati procesul.
Dupa ce ati vizualizat toate cele trei scene, spuneti “Asa sa fie!” Repetati aceeasi tehnica cu celelalte dorinte, apoi incheiati sesiunea si uitati cu totul de ea, insa pastrati-va lista. Dupa cateva luni sau un an, verificati-va lista si veti fi uluiti sa constatati cat de des se produc lucrurile in intervalul de timp stabilit de voi. Folositi din nou aceasta tehnica, atunci cand simtiti ca lucrurile stagneaza in viata voastra, cand va simtiti blocati.
Cu cat mai mult va creati viata, folosind aceasta tehnica simpla de materializare, cu atat mai mult invatati despre puterea voastra mentala si simtiti magia Divina a lui Dumnezeu. Puteti realmente crea aproape orice. Mintea Divina nu va ajuta decat daca cereti. Poate ca lucrurile nu se vor materializa in modul in care ganditi ca ar trebui, intrucat fiintele din 8D folosesc planul 3D, intr-un mod care functioneaza dintr-o perspectiva mult mai larga. De exemplu, imi amintesc de o tanara (nu una dintre cursantele mele) care a materializat iubirea vietii ei. In loc de un barbat, ea a primit o fiica, fiind necasatorita. Acea fetita s-a dovedit a fi iubirea vietii ei. S-ar putea sa nu realizati ca ati creat cu adevarat ceva, decat dupa multi ani, cand incepeti sa observati felul magic in care lucrurile se indreapta spre voi. De multe ori, modul in care lucrurile se leaga intre ele este miraculos.

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro