duminică, 1 iunie 2014

Topul cristalelor celor mai utile pentru CASA si BIROU


1. CUART CLAR

Un cristal de cuart clar , mai ales un cristal care este foarte clar / transparent si are curcubee în interiorul acestuia , este o bucurie de nedescris la privit! Se pot petrece multe ore în cautarea în interiorul cristalului fiind fascinati de complexitatea diferitelor forme .

Nu e nimic deosebit a te conecta la energia unui cristal de cuart clar , e nevoie doar  a fi curios si deschis la minte . Chiar daca la nivel molecular cristale sunt materie solida intr-un model continuu de modele identice , vizual si energetic fiecare cristal este absolut unic si foarte , foarte frumos !

Deci , ceea ce este deosebit la cristalul de cuart? si Cum sa-l utilizati pentru propria vindecare , în bijuterii sau ca bun feng shui in casa sau la birou ? Sa exploram .

Ce este special la cristalul de cuart clar ?

O capacitate distinctiva a cuartului clar este ca puteti programa cristalul cu intentia voastra . De asemenea, puteti încarca cu energie specifica , fie din natura sau de la oameni . Ce înseamna sa programati cu intentie sau a încarca cu energie ?

A programa un cristal cu intentie înseamna a utiliza gânduri specifice, sau o calitate de energie pe care ii cereti sa o detina . Pentru a se încarca cu energie din natura , de exemplu , înseamna ca cristal va absorbi si transporta energia pe care o ia de la orice loc natural, la care vreti sa va simtiti conectat - fie ea o padure tropicala , o jungla , sau locul dumneavoastra preferat de pe plaja .

O alta capacitatea deosebita a cristalului de cuart clar este posibilitatea de a sterge / curata / purifica energia în jurul lui . Acesta este motivul pentru care, de exemplu , puteti plasa bijuterii pe un cluster de cristal si simti ca dupa câteva ore sau mai mult sunt curatate ( energic curatate ).

CARE SUNT PROPRIETATILE Feng Shui SPECIFICE cristalui de cuart clar?

În Feng Shui , cuartul clar este utilizat pentru capacitatea sa de a organiza si de a transmuta lumina , precum si , desigur , pentru a curata / purifica energia . Cuartul clar poate fi utilizat pe scara larga ca un remediu Feng Shui , în orice domeniu care are nevoie de compensare Bagua ( si pot beneficia de elementul feng shui pamânt prin cristal ) .

Un cluster de cuart clar în camera de zi poate fi un remediu minunat pentru a crea mai multa armonie în familie , în timp ce un pat cu cristale poate aduce prospetime si lumina de altar , de exemplu . Un cuart clar rotund fatetat este folosit ca un remediu de cristal Feng Shui pentru o varietate de situatii de Feng Shui , de la o aliniere directa cu usa, la un colt întunecat cu energie stagnanta .

Unde plasez CUARTUL CLAR pentru bun Feng Shui ?

Daca nu aveti un cluster mare de cuart clar , puteti plasa în mod liber cuart clar oriunde simti nevoia de el . Asigurati-va a curata cristalele de multe ori , si nu fiti timid/a a experimenta si a le muta din loc în loc . S-ar putea simti nevoia de ele in mai multe puncte din zona dumneavoastra de Creativitate , de exemplu , si apoi , dupa câteva luni , veti simti nevoia a le muta mai aproape de usa din fata . Încredeti-va în intuitia voastra si ascultati cristalele .
Daca aveti un cluster mare de cristal clar , atunci este mai bine sa -l puneti într-o zona bagua care are Pamântului elementul feng shui , fie ca element de guvernare , sau de sustinere .

Ce forma de CUART CLAR ar trebui sa aleg ?

Este intotdeauna bine sa ai mai multe varfuri mici de cuart clar , deoarece acestea pot calatori cu tine oriunde ( în buzunar , poseta , sau masina ) , precum si muta in diferite zone din casa ta . Clusterele sunt excelente în orice familie , doar sa fiti atenti sa nu plasati unul prea aproape de pat . Varfurile de cristal sunt bune pentru vindecare si redirectionarea de energie .

Cel mai bun mod de a afla este de a merge la un magazin bun de cristale si a începe explorarea !


2.CUART ROZ

Cuartul Rose este una dintre cele mai populare cristalele în vindecare , bijuterii , precum si Feng Shui . Faimos pentru atragerea si pastrarea dragostei , cuart roz este , de asemenea, utilizat atunci când vine vorba de vindecare pentru inima cuiva de durere si dezamagire .

Puteti gasi tot felul de remedii feng shui in forma trandafiri, inimioare , mai ales în Feng Shui pentru dragoste  . Cuartul roze este ieftin si poate fi folosit la fel de bine ca pietre în cele mai multe magazine de bijuterii .
Clusterele sunt rare atunci când vine vorba de cuart roz , prin urmare au un pret mai mare .
Deci , ce este Cuartul Rose si cum a ajuns sa devina un de vindecator de inima ?

Practic , este un cristal de cuart care datoreaza nuanta de roz prezentei mai multor minerale . Culoarea variaza de la foarte palid la roz proaspat profund . Ca energie este exprimat în mai multe forme - fie ca este vorba de culoare , sunet , miros , sau materie solida - se pot folosi toate variantele sale pentru a atinge scopul dorit . În cuartul roz , energia roz poarta energia universala a iubirii , asa ca atrage dragostea , precum si vindeca experientele dureroase de dragoste . ( Kunzitul pot fi utilizat în acelasi scop , dar nu este la fel de usor de gasit si este mai scump . )

Ce este special la cristalul de CUART ROSE ?

Proprietatile de vindecare a inimii sunt cele mai puternice in cuartul Rose .
Nici un alt cristal sau piatra nu este la fel de priceput in a ajuta si dizolva amintiri dureroase legate de dragoste . În acelasi timp , este , de asemenea, puternic în atragerea de energie a iubirii , aceasta este motivul pentru care este utilizat pe scara larga în remedii Feng Shui pentru dragoste si casatorie .

De unde provine cuartul roz ?

Cele mai multe cristale de cuart roz provin din Brazilia , SUA si China .

CARE SUNT PROPRIETATILE SPECIFICE Feng Shui ale CUARTULUI ROSE ?

În Feng Shui , cuartul trandafiriu este folosit ca remediu de dragoste . Puteti gasi mai multe sculpturi din cuart roz - de la rate mandarine, la inimi , vase de avere si Wu Lou , de obicei, legat cu un fir rosu si se completeaza cu un ciucure cu nod mistic .

Unde plasez cuartul roz PENTRU bun Feng Shui ?

Zona de dragoste si casatorie ( sud-vest daca urmati Bagua clasic feng shui ), este cel mai bun mod de a afisa cuart roz ca remediu de dragoste . Puteti afisa , de asemenea, un bol cu cuart roz in centrul (inima ) din casa voastra , sau mai multe cristale în dormitor .

O alta utilizare excelenta a cuartului roz este în dormitorul copiilor dvs. , mai ales daca au probleme cu somnul sau au tendinta de agitatie . Frumusetea cuartului roz slefuit este ca le puteti purta cu voi , astfel încât sa aveti un mic trandafir de cuart in poseta , buzunar , sau chiar în masina . Desigur , una dintre cele mai bune utilizari ale cuartului roz este în bijuterii . Beneficiati de energia de vindecare din cuart roz prin purtarea de pandantiv pentru a ajuta la eliberarea de toate durerile si emotiile negative din inima voastra .

Ce forma de cuart roz ar trebui sa aleg ?

Puteti alege fie cuart lustruit , fie varfuri , sau o sculptura în trandafir de cuart. Cele mai populare Sculpturile sunt inimi ( desigur! ), Precum si îngeri , flori si diferite animale.
Generatoare de cuart roz  pot fi un remediu puternic pentru a ridica energia , dar ele nu sunt întotdeauna usor de gasit ( si mai scumpe , de asemenea ) .

Clusterele de cuart Rose sunt foarte frumoase si foarte , foarte rare . Pe de alta parte , exista multe lampi facute din cuart roz pe piata ( aspectul este similar cu lampi de sare ) .


3.AMETIST

 Cristalul de Ametist este unic printre toate cristalele prin popularitatea sa , precum si accesibilitate . Mama Natura a fost generoasa prin bogatia de ametist disponibila, care il face accesibile alegerilor pentru birou , casa , în gradina si chiar masina voastra !

Una dintre cele mai populare utilizari ale ametistului este într- un grup sau geode înalte , precum si forma de varfuri mici . Cu cat mai adanc si mai intensa este culoarea violet a ametistului , cu atât mai mare este pretul .

Puteti gasi pietre de ametist au scazut in cele mai multe magazine de cadouri , precum si on-line , desigur . Bijuterii de ametist sunt , de asemenea, disponibile pe scara larga , cu toate ca ar putea dura un timp pentru a gasi piesa speciala, cu combinatia perfecta de adâncimea de culoare si claritate .

Sa vedem ce este special despre cristalul de ametist , de unde vine , precum si cum sa-l folositi pentru propria vindecare , în bijuterii sau pentru bun Feng Shui in casa voastra .

Ce este special la cristalul de ametist?

Culorile ametistului - de la roz deschis la purpuriu , indigo si violet - evoca puteri de vindecare puternice ale acestui cristal . Ametistul lucreaza pentru a purifica orice spatiu de vibratii negative , emana energie mai inalta si creeaza un loc potrivit pentru o sursa din propria sa putere . El calmeaza si linisteste emotiile excesive , si faciliteaza tranzitia la o stare mai meditativa , fara dezordine mentala inutila .

La nivel fizic , ametist este declarat a consolida sistemul imunitar si ajuta la vindecarea dezechilibrelor tractului respirator si pielii . Este interesant de observat ca ametistul are un nume tradus din greaca si înseamna o piatra care poate proteja purtatorul de intoxicatie !

De unde provine ametistul ?

Cele mai multe dintre ametiste provine din Brazilia si Uruguay , desi , de asemenea, pot fi gasite în Coreea de Sud , Canada si Statele Unite ale Americii . Cel mai bun calitativ este considerat a fi ametistul din Rusia .

CARE SUNT PROPRIETATI SPECIFICE Feng Shui ale AMETIST-ului ?

În Feng Shui ,ametistul este utilizat pentru calitatile sale de purificare , precum si capacitatea sa de a se conecta la nivelele mai înalte de energie . Acesta poate fi folosit pentru a calma emotiile într-o gospodarie în care exista neîn?elegeri . Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru studiu si învatare .

Unde plasez ametist PENTRU bun Feng Shui ?

Este un excelent remediu Feng Shui pentru urmatoarele domenii bagua : Nord-Est ( crestere spirituala si auto-instruire , de Sud-Est ( bogatie si abundenta ) , precum si de Sud ( Faima ) Puteti pune , de asemenea, un grup mic de ametist în camera de studiu a copiilor sau în camera de zi . Daca aveti un timp intens emotional in viata voastra , puteti purta ametistul în buzunar ( un mic varf ) , precum si un cluster in masina .

Ce forma si culoare de AMETIST ar trebui sa aleg ?

Cel mai bun ametist, cel mai puternic este cel cu cea mai profunda nuanta indigo . De asemenea, este cel mai scump . Un ametist cu o claritate mare va fi , de asemenea, cel mai eficient , precum si frumos. Dupa cum am spus puteti gasi ametist , la preturi foarte accesibile ,  cautati un pic pentru piesa perfecta .

În ceea ce priveste forma specifica , alegeti pe cel care îndeplineste nevoile dvs.  usor de gasit si convenabil in geanta sau buzunar . Puteti , de asemenea, sa le afisati într- un bol . Clusterele de ametist sunt cele care pot ajuta cel mai mult .

Acestea pot sta pe semineul dumneavoastra , altar , sau în camera de zi sau biblioteca, birou .
Geodele de ametist pot fi o minune pentru camera copiilor dvs. , în timp ce varfurile de ametist  generatoare sunt cele mai utilizate pentru vindecare .

In continuare :
4.JAD
5.CITRIN
6.CUART NEGRU
7.AMONITE
8.OCHI DE TIGRU
9.PIRITA
10.HEMATITA

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro