duminică, 27 decembrie 2015

Cifra destinului

Numerologia chinezeasca a personalitatii si a celor 5 elemente esentiale

Elementele reprezentative chinezesti si cifra Destinului

Numerologia a reprezentat dintotdeauna un punct puternic de atractie pentru poporul chineze. Pamantul, apa, focul, metalul, lemnul sunt elemente primordiale pe baza carora a fost creat universul, cred chinezii. Numerele nu au fost niciodata considerate elemente anoste, ci elemente purtatoare de informatie despre viata si destinul unei persoane. Numerologia chinezeasca incearca sa stabileasca un echilibru intre elementele statice si cele vii, intre elementul uman si elementul planetar, intre spiritual si material.
In traditia numerologiei chinezesti, fiecare din cele cinci elemente: lemn, foc, metal, pamant si apa este asociat unei anumite personalitati, imprimand anumite trasaturi de caracter. In totalul trasaturilor unei persoane se regasesc influente ale tuturor acestor elemente, insa unul este considerat ca avand tendinta de a le domina pe celelalte. Pentru a atinge un echilibru perfect cu tine insati, dar si cu cei din jurul tau, in esenta personalitatii tale aceste elemente trebuie sa fie distribuite intr-un procent egal. Afla si tu care este personalitatea ta in numerologia chinezeasca si carui element ii este asociata. Afla care este elementul predominant al personalitatii tale calculandu-ti Cifra Destinului printr-un procedeu extrem de simplu. In primul rand, se face suma tuturor cifrelor din data de nastere (se aduna ziua, luna si anul nasterii). Daca rezultatul obtinut este un numar format din doua cifre, acestea se aduna la randul lor intre ele. De exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 13 mai (=luna a 5-a) 1975, cifra destinului se calculeaza astfel: 1+3+5 + 1+9+7+5=31, iar 31 = 3+1= 4. Asadar, cifra destinului pentru persoana nascuta in aceasta data este 4. 4 este asociat elementului primordial Lemn, iar caracteristicile acestor persoane le regasesti in descrierile urmatoare:

Cifra Destinului 3 sau 4: Elementul reprezentativ LEMN

Daca Cifra Destinului tau este 3 sau 4 – atunci elementul reprezentativ este Lemn (Lemnul este asociat cu 3, 4)
Lemnul este asociat cu progresul, cu evolutia, cu esenta, cu inaltimea, cu directiile, cu lucrurile vii si palpabile, cu viata insasi intr-o forma materializata a ei. De asemenea, Lemnul semnifica pacea interioara, linistea, pacea, dar este asociat si cu bunastarea si starea de confort, uneori si cu creativitatea.
Oamenii Lemnului sunt pozitivi, plini de verva si de optimism, mustind de viata si de dorinta de a trai fiecare moment la intensitate maxima. Sunt joviali si binedispusi, insa adesea cad in extrema seriozitatii si a gravitatii. Prezenta lor inspira prestanta. Sunt persoane de nadejde, persoane in care poti avea incredere si pe al caror ajutor te poti baza neconditionat. Desi par a se risipi in mii de directii, isi cunosc bine interesele si nu se abat de la telurile lor.

Cifra Destinului 9: Elementul reprezentativ FOC

Daca Cifra Destinului tau este 9 – atunci elementul tau reprezentativ este Foc (Focul este asociat cu 9)
Focul este asociat cu pasiunea, cu schimbarea si arderea, cu entuziasmul, cu energia si dinamica miscarii, cu senzualitatea, dorinta si seductia. Focul aduce creativitate si inspiratie. Focul aduce entuziasm, dorinta si o intensitate a motivatiei, autoritate, dar si capacitatea de a conduce. Totodata, focul este un simbolul dual, semnificand atat purificarea si renasterea, dar si distrugerea si capacitatea de a anihila. Oamenii Focului sunt pasionali si iuti, dar si puternici si autoritari. Temperamentali, isi pierd stapanirea de sine cu usurinta si spun in mod direct ceea ce au pe suflet. Nu se feresc sa isi expuna sentimentele, sunt impulsivi si debordeaza de energie. Sociabili din fire, leaga usor prietenii, insa la fel de repede le si dezleaga. Oameni ai ideilor novatoare, dispun de o inteligenta sclipitoare, uneori intimidanta. O buna parte din aceste persoane au inclinatii artistice.

Cifra Destinului 2, 5 sau 8: Elementul reprezentativ PAMANT

Daca Cifra Destinului tau este 2, 5 sau 8 atunci elementul tau reprezentativ este Pamantul (Pamantul este asociat de regula cifrelor 2, 5 sau 8)
Pamantul este un element esential prin insasi natura sa. Fara pamant nu ar exista viata. In numerologia chinezeasca, pamantul este asociat cu stabilitatea, cu trupul si tot ce il alcatuieste, cu materialitatea, cu intelepciunea materna, cu procesul de cunoastere, cu bunastarea si prosperitatea. In acelasi timp, pamantul este cel care imprima fermitate, fixitate si statornicie.
Oamenii Pamantului sunt conservatori si practici, iubind confortul si dorind sa atinga bunastarea materiala. Sunt sinceri si fideli, tipul de oameni cu care poti lega prietenii pe viata. Au tarie interioara. Nu se lasa pana cand nu obtin ceea ce si-au propus, insa o fac prin cai pasnice si metode amiabile pentru ca urasc agresivitatea si violenta. Sunt buni la suflet. Sunt totodata persoane placute si diplomate. Pot fi incapatanate si inflexibile in deciziile lor.

Cifra Destinului 6 sau 7: Elementul reprezentativ METAL

Daca Cifra Destinului tau este 6 sau 7 atunci elementul tau reprezentativ este Metalul (Metalul este asociat de regula cifrelor 6 sau 7)
In numerologia chineazeasca, metalul este asociat cu nobletea, cu profunzimea, cu indrazneala si forta, cu valoarea si potentialul maxim, cu belsugul si bunastarea.

Ca si metalul care pare rece la suprafata, Oamenii Metalului par a fi reci si distanti, detasi de ceea ce ii inconjoara. Le sunt reprosate adesea impasibilitatea si lipsa de implicare. Este adevarat ca au tendinta de a mentine la o oarecare distanta pe cei din jurul lor, insa in interior sunt pasionali si pasionati de tot ce se afla in jurul lor. Se impun cu usurinta si au tendinta de a domina. Au asteptari inalte atat de la ei, cat si de la cei din jurul lor. Tin mult la independenta si la libertatea lor. Nu se lasa dominati. Nu le place sa fie ignorati.

Cifra Destinului 1: Elementul reprezentativ APA


Daca Cifra Destinului tau este 1 atunci elementul tau reprezentativ este Apa (Apa este asociata de regula cifrei 1)
Apa aduce cu ea dorinta de schimbare, atractia pentru noutate, flexibilitate, comunicare, dorinta de depasire a limitelor, dar si excese. In acelasi timp, apa este asociata cu inceputul si sfarsitul, cu viata si moartea, cu purificarea si puritatea. In plus, apa este pusa si in legatura cu trainicia si capacitatea de a rezista.
Oamenii Apei au abilitatea de a trece prin aproape orice cu fruntea sus, fara sa se lase doborati sau covarsiti de probleme. Au o natura sociabila si se adapteaza cu usurinta. Sunt realisti si au tendinta de a fi superficiali. Au o sexualitate foarte bine dezvoltata si iubesc sa filozofeze asupra efemeritatii vietii. De asemenea, in functie de interlocutorul pe care il au in fata, pot fi efervescenti, maniosi si ageri, dar si calmi si domoli.

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro