vineri, 11 octombrie 2019

Ajutor prin Matricea numerologica

Calculeaza-ti matricea destinului  -  Matricea psihoenergoinformativă cuprinde toate dimensiunile, forțele, capacitățile, energiile, proprietățile și caracteristicile unui anumit om, în funcție de data acestuia de naștere.

Pentru calculul matricei luam ca exemplu data de  26.08.1972, obtinem:
1. Primul numar operativ —-> se aduna toate cifrele datei de nastere si se obtine un numar din 2 cifre:
2+6+8+1+9+7+2= 35
2. Al doilea numar operativ —> se aduna cifrele primului numar operativ.
3+5= 8
3. Al treilea numar operativ —> din primul numar operativ se scade prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2.
35-2 x 2 = 35-4 = 31 
Multi se intreaba de ce se foloseste aceasta constanta 2. Nu este nici un mister ocult. In realitate operatiunea care ar fi trebuit facuta este urmatoarea: se scriu cifrele datei de nastere, iar prima cifra se trece la sfarsitul sirului si se scade din suma primelor cifre ( 6+8+1+9+7+2) – 2 = 33-2 = 31
Practic operatiunea seamana cu o intoarcere in trecut, al treilea numar operativ aratand cu ce calitati vine acest om la nastere, cu ce mostenire vine, in acest exemplu avem 3, care reprezinta forta creativa, iar 1, vointa, dorinta de putere.
4. Al patrulea numar operativ —> se aduna cifrele celui de al  treilea numar operativ:
3+1 = 4
Niciodata nu se fac mai mult de 4 operatii. Daca, prin adunarea cifrelor celui de al doilea numar operativ, se obtine un numar mai mare de 9, se pastreaza asa cum este. De ex. daca primul nr.operativ este 29, cel de-al doilea numar operativ este 2+9 = 11 si ramane 11, nu se reduce la 2. La fel si in cazul celui de-al patrulea numar operativ.
Am obtinut un sir de numere format din data nasterii + cele patru numere operative, adica
                                    26 8 1972 35 8 31 4
pe care le ordonam intr-o grila cu 3 linii si 3 coloane, numita matricea psiho-energo-informativa sau numerograma (patratul lui Pitagora).
Semnificatia cifrelor
  • Cifra de vibratie interioara  = cifra care rezulta din adunarea cifrelor zilei de nastere, reprezinta calitatile interioare si ascunse ale Eu-lui;
  • Cifra de vibratie exterioara = cifra care rezulta din adunarea cifrelor lunii de nastere, reprezinta manifestarea calitatilor interioare in lumea exterioara,  in societate;
  • Cifra planului cosmic sau misiunea = suma ultimelor 2 cifre din anul nasterii, reprezinta misiunea persoanei in aceasta viata;
  • Cifra destinului  sau drumul vietii (al doilea numar operativ) = cifra care se obtine prin adunarea tuturor cifrelor din data nasterii (zi, luna, an), arata care este drumul pe care persoana  trebuie sa-l parcurga in aceasta viata, sansele pe care le va atrage, talentele si caracteristicile principale. Este ca o traiectorie ideala care arata calea de urmat pentru a se realiza proiectul vietii pentru care s-a intrupat. Spre 40 de ani vibratia devine mult mai puternica si influenta Arhetipului pe care il reprezinta va fi mai pregnanta.
  • Cifra karmica (al patrulea numar operativ)  arata calitatile cu care a venit la omul la nastere si pe care trebuie sa le dezvolte in aceasta viata, pentru a putea repara greselile comise in alta viata.
EXEMPLU:  26 08 1972 35 8 31 4
Cifra de vibratie interioara = 26 = 2+6= 8
Cifra de vibratie exterioara = 8 = 8
Misiunea in viata = 72 = 7+2= 9
Cifra destinului  = 2+6+8+1+9+7+2 = 35 = 8
Cifra karmica = 31= 3+1 = 4

Ce reprezinta fiecare casuta a matricei:

1. Prima casuta reprezinta caracterul persoanei, energiile psihicului, ego-ul, talentul de a fi lider, dorinta de putere, forta vointei.
2. A doua casuta reprezinta bioenergiile, emotiile, capacitatea organismului de a se incarca cu energie, corpul astral, energia vitala, capacitatea de comunicare, empatia, entuziasmul.
3. A treia casuta reprezinta memoria, capacitatea de a acumula cunostinte legate de lumea inconjuratoare, de a stoca informatiile , dar si de a le folosi in deciziile luate, capacitatea de adaptare, interesul pentru stiinta si cercetare.
4. A patra casuta reprezinta starea initiala de sanatate a corpului,  rezistenta fizica in conditii extreme, precum  si imunitatea la nivel celular si energetic.
5. Casuta cu numarul 5 reprezinta centrul matricei si are legatura cu toate celelalte casute. Ea reprezinta nivelul intuitiv al persoanei, capacitatea de a vedea cauzele, efectele si consecintele evenimentelor trecute, prezente si viitoare, de a percepe constient semnificatia adanca a acestora. Este legata de logica, precum si de stima de sine.
6. Casuta cu numarul 6 reprezinta energia pamantului si arata capacitatea omului de a transforma aceasta energie, cu alte cuvinte de a fi practic, de a munci, dar si entuziasmul cu care face acest lucru.
7. A 7-a casuta se refera la talent, la abilitatea cu care o persoana stie sa influenteze cursul evenimentelor, la noroc, la legatura cu divinitatea.
8. A 8-a casuta reprezinta simtul responsabilitatii, capacitatea omului de a se sacrifica pentru altii, toleranta, iubirea fata de ceilalti, succesul social, raportarea la grupul social sau la tara.
9. Casuta a 9-a reprezinta forta mentala, inteligenta,  abilitatea de a invata si de a transforma informatiile in folosul propriu.
Daca un vector are:
  • 1 cifra – calitatea este slaba;
  • 2 cifre – calitatea este normala, cu conditia ca persoana sa fie atenta la acele calitati care lipsesc;
  • 3 cifre – calitateextra” – daca e necesar, persoana poate sa isi modifice destul de mult calitatile, e loc de mai bine;
  • 4 cifre – calitatea este foarte bine dezvoltata dar nu la limita superioara;
  • 5 cifre – dezvoltata la maximum, o ulterioara intarire este inutila;
  • 6 cifre – supradezvoltata, ce e prea mult nu e sanatos, uneori poate duce la o scadere a calitatii;
In acelasi fel se judeca si cifrele din fiecare casuta a matricei.

SemnMatrice

Liniile din matricea numerologică

Cele 9 casete din pătratul lui Pitagora sunt intercorelate între ele. 
Cifra de legătură din matrice este 5. 
Linia 1-4-7 = Bunăstarea spirituală.
Linia 2-5-8 = Viața socială, familia.
Linia 3-6-9 = Bunăstarea materială.
Linia 1-2-3 = Energiile fizice și psihice. 
Linia 4-5-6 = Voința, motivația.
Linia 7-8-9 = Creativitatea.
Linia 3-5-7 = Atingerea scopurilor.
Linia 1-5-9 = Cariera.

Este necesar sa intelegem ca intarirea unei linii are loc prin intarirea caracteristicilor cantitative ale numerelor din care este formata linia, dar in acelasi timp depinde si de caracteristicile specifice ale numerelor, cel mai puternic este si cel mai important, intrucat reprezinta fundamentul pe care se construieste linia.


Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro