duminică, 7 august 2022

Atentie in August 2022

 


wofs.com

Stelele lunare se aliniază cu Stelele anuale

Sectoarele norocoase devin mai norocoase; sectoarele ghinioniste devin mai periculoase

Casele orientate spre EST-VEST trebuie să se întărească cu CURES

Dublu 5 GALBEN în centru dublează pericol, dar aduce NOROC DE COMPLETARE

NE-NORD-NV – ax extrem de norocos cu trio de STELE ALBE

SE-S – activați aceste sectoare pentru noroc în afaceri

Stelele lunare în această lună se aliniază cu stelele anuale, făcând sectoarele de bun augur și mai norocoase, iar pe cele nefavorabile mai periculoase. Acest lucru sugerează că toată lumea trebuie să se uite din nou la sectoarele de pericol pentru a se asigura că aveți remediile feng shui la locul lor și pentru a le fortifica dacă este necesar. Cinci galbene din sectorul central se dublează, ceea ce aduce un pericol suplimentar luna aceasta; dar, de asemenea, se combină pentru a forma o Sumă de Zece norocoasă, sugerând că proiectele și eforturile pot fi finalizate, ajungând la un sfârșit de succes.

Cei care locuiesc în case care sunt orientate Est-Vest trebuie să fie atenți, deoarece alinierea stelelor dificile de-a lungul acestei axe se dublează. Între timp, axa NE-NORD-NV se bucură de indicații foarte norocoase – petreceți mai mult timp în această parte a casei. Sudul și SE aduc împreună Ho Tu de 4-9, indicând perspective bune pentru afaceri și activități comerciale.

SW are vedetele duble ale bolii, ceea ce sugerează că mamele și matriarhele trebuie să aibă grijă de sănătatea lor luna aceasta. Bătrânii și cei bolnavi ar trebui să încerce să nu locuiască în această parte a casei luna aceasta. Purtați sau purtați remedii de sănătate.




Acest calendar spiritual cuprinzător marchează toate zilele semnificative și puternice din August 2022 pentru a cânta mantre, a efectua puja și a conduce ritualuri puternice care vă vor crește bogăția, succesul, dragostea și fericirea. Vă rugăm să luați notă de aceste date și să citiți explicația de sub calendar.

Rămâneți în siguranță pe tot parcursul lunii Fantomelor Infometate

În 2022, perioada Hungry Ghost începe din 29 iulie și se termină pe 26 august. În calendarul lunar chinezesc, aceasta este a 7-a lună. Cea mai importantă zi cade pe 12 august 2022, când sunt săvârșite rugăciunile și jertfele. 

În luna fantomei flămânde, se spune că energiile Yin învinge Yang chi. Forțele Yin sunt astfel foarte puternice în această perioadă. Când Yin chi domină o casă, începe să atragă fantome și spirite rătăcitoare care prosperă în astfel de locuri. Prin urmare, locuințele care nu sunt ocupate de ceva timp tind să-i atragă. Casele construite deasupra mormintelor anterioare sau lângă cimitire sau spitale sunt, de asemenea, locuri atractive pentru a se reuni fantomele.

În timpul lunii fantomei flămânde, chinezii cred că este important să fie foarte vigilenți și atenți, în special pe timp de noapte. Aceasta este perioada a anului în care ușile iadului sunt deschise și eliberează spirite rătăcitoare să hoinărească liber, făcând din aceasta o lună foarte periculoasă. Porțile tărâmurilor fantome sunt deschise și sufletele morților se vor întoarce să-și viziteze rudele în viață, în timp ce spiritele rătăcitoare vor hoinări pe străzi.

Pentru a-i potoli, bețișoarele de joss și mesele sunt lăsate afară, pentru ca fantomele înfometate și rudele moarte să se bucure. Rugăciunile și obiectele de prosperitate rituală sunt oferite decedatului prin intermediul focului, adică bani de hârtie, case de hârtie, transport de hârtie, accesorii de hârtie joss paper și joss sticks. Acest lucru aduce o mare ușurare spiritelor și le oferă unele mângâieri materiale atunci când se întorc în iad la sfârșitul lunii. Chinezii cred că marele merit și norocul se obțin oferindu-le acestor sărmane spirite flămânde ceva hrană și adăpost în acest timp. Acesta este de obicei oferit în noaptea celei de-a 15-a zile a lunii, care este 12 august.

Se crede că fantomele flămânde pot aduce rău celor a căror energie chi este epuizată sau scăzută, aducându-le ghinion sau boală. Pentru a contracara acest lucru, ar trebui să purtați amulete și să vă asigurați că există un exces de energie yang. Poartă culori strălucitoare și cântă muzică! De aceea, templele chinezești vor organiza sărbători și spectacole de operă pentru a distrage atenția spiritelor rătăcitoare și a face rugăciuni pentru ei.


CE EVIȚI:

Evitați să înotați în această a șaptea lună. Se crede că spiritele rele care au fost înecate anterior vor căuta suflete pe care să le pretindă în schimbul unui bilet de trecere către renaștere.

Copiii și adulții tineri sunt, de asemenea, sfătuiți să rămână în casă după întuneric și să evite să rătăcească singuri noaptea. Copiii sunt deosebit de sensibili la posesia spiritelor, așa că este recomandabil ca ei să poarte amulete de protecție cu silaba semințe, cum ar fi silaba semințe HUM sau HRIH. Ca alternativă, pot purta cu ei și amuleta Dorje Drolo.

Nu este permisă mutarea caselor, începerea renovării sau începerea de noi afaceri luna aceasta. Este considerată o lună nefavorabilă pentru astfel de activități.

Evitați să vă căsătoriți luna aceasta. Nunțile sunt vulnerabile la atacurile spiritelor feminine geloase care pot riposta aruncând blesteme și vrăji rele asupra cuplului. EVITA cu orice pret!

Nu faceți drumeții în junglă, drumeții sau camping, deoarece acestea sunt locuri în care spiritele adoră să meargă! Șansele de răni, îmbolnăviri, posesie de spirite și moarte sunt mari.

Conduceți cu atenție pentru a evita accidentele. Spiritele rătăcitoare care au murit în urma accidentelor sunt în căutarea unor noi victime pe care le pot schimba pentru reîncarnare. Închideți autocolantul Black Scorpion Dorje Drollo în mașină pentru a ajuta la prevenirea accidentelor.

Protejați intrarea în casă sau birou cu Chung Kwei, autocolantul Black Scorpion Dorje Drollo sau Zeița Umbrelă Albă. Aceștia sunt cei mai buni protectori împotriva fantomelor și spiritelor rele.

Când ardeți hârtie joss și hârtie „bani iad”, spiritele se vor aduna în jurul vostru pentru a primi „banii”. Este recomandabil să nu săriți sau să alergați în timp ce faceți acest lucru, deoarece riscați să-i jignești. 

Evitați să vă puneți mâinile pe umărul cuiva. Se spune că toată lumea are trei flăcări pe corp; unul pe frunte, doi pe umeri. Punerea unei mâini pe umeri se spune că „stinge” flacăra, slăbindu-le energiile interne și crescând șansele de posesie a spiritelor.

Păstrați-vă fruntea curată și fără acoperirea capului. Dacă vă acoperiți fruntea, acest lucru stinge flacăra, slăbind astfel forța vitală, crescând posibilitățile de a fi bântuit. Astfel, aceasta nu este o lună bună pentru a purta șepci sau pălării la apusul soarelui.

Puteti face protectie cu esente de chimen, agar agar si santal

Un comentariu:

Unknown spunea...

Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , îl puteți contacta pe Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vrajă frumoasă
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA vindecă magia
* Casino Cave
* S-au eliminat pesterile blestemate
* Vraja de protecție
* magie la loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
E-mail: makharituals@gmail.com
Whatsapp +1(815)564-3618

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro