vineri, 30 noiembrie 2012

Abundenta si prosperitateAbundenta si prosperitatea sunt stari de bine care se merita, la fel ca si multe altele. Pentru a va crea o energie personala care sa permita materializarea in viata dvs a Abundentei si prosperitatii incercati sa tineti cont de sugestiile de mai jos :


- A evita orice conflict material, pentru bunuri comune, prin care puteti pierde sporul care se va imparti de catre Divinitate in mod corect.

- A evita sa nu platiti, sa platiti mai putin sau a amana plata deoarece in acest fel blocati energia in viata altora si va atrageti si dvs. blocaje. Faceti toate platile la timp si corect.

- A oferi pentru Divinitate ( persoane neajutorate, bolnave sau in lipsuri, sau alte scopuri spirituale sociale) a zecea parte din surplusul care va ramane la sfarsitul unei perioade, pentru a primi din nou infuzie de spor.
De principiu nu oferiti celor care cer evident voit si urmaresc acest profit. Ei pot chiar fura sporul.
Oferiti celor pe care ii aduce Divinitatea in calea dvs. , pe care va indeamna sufletul dvs. sa ii sprijiniti.

- Nu fortati marirea excesiva a castigului material prin interes excesiv acordat.
Totalul binecuvantarilor divine asupra unei persoane la un moment dat ( bani, sanatate, fericire, succes, armonie, familie, spiritualitate ) va ramane constant. Puteti forta , daca ingaduie Divinitatea , pentru spor si sa pierdeti in celelalte sectoare de viata.

Orice reusita in viata fizica se dobandeste firesc si usor dupa ce acumulati lumina, iubire si energie spirituala, merite spirituale ; cele mai simple modalitati pentru aceasta acumulare sunt viata curata, rugaciunile, meditatiile spirituale, ajutor si iubire catre toata creatia Divina.
Orice sprijin acordat oricarei forme de viata va fi rasplatit; a dauna vietii, pacii, armoniei, iubirii, va fi sanctionat prin pierdere de merite si energie spirituala, avand urmari inclusiv in viata de zi cu zi.


Nu uitati sa traiti dupa principiile cu care am fost creati :Iubire, Bunatate, Dreptate, Adevar si Intelepciune.
Cine nu are Bunatate isi afecteaza Vederea, cine nu traieste in Adevar isi afecteaza Auzul, cine nu este Intelept nu are simtul comuniunii cu lumea din jur, inclusiv Tactil, cine nu traieste cu Dreptate isi afecteaza Mirosul si cine nu are Iubire nu va simti Gusturile vietii.Ritual pentru SPOR

Dati la 7 cersetori cate 1 paine si 3 monede – sa va spuna :'Sa fie primit!” sau „Bogdaproste!”
Puneti in CUTIA MILEI la 3 biserici, cate 7 monede, in timp ce va rugati :
„Doamne daruieste-mi sanatate, pace, spor si binecuvanteaza-ma in viitor !”


Daca ati gandit ca banii sunt energie negativa va sugerez sa va imbunatatiti relatia personala cu ei, schimband atitudinea fata de ei :
" Banilor, va iubesc si va iert pentru toate suferintele traite in lipsa voastra ! Va iert si va iubesc ! Sunteti un mod actual de manifestare a energiei divine !
Ma iert si pe mine pentru ca am gandit negativ si am creat posibilitatea lipsurilor, nejunsurilor si suferintelor ! Ma iert si ma iubesc ! De aici inainte sunt un canal perfect al iubirii, abundentei, prosperitatii si fericirii divine !"

Va sugerez folosirea in viata de zi cu zi, in apropierea dvs. a unor simboluri care atrag Abundenta si Prosperitate :

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro