duminică, 24 februarie 2019

Bratari DZI pentru 2019

 

2019 va fi un an dificil pentru majoritatea datorită situației financiare, lipsei de încredere a consumatorilor și negativității generale. Brățările Feng Shui din 2019 au fost create cu o rețetă unică pentru a compensa aspectele negative și problemele apărute în Anul Nou. A fost creată o rețetă pentru fiecare semn zodiacal chinezesc.

DZI este văzută ca o piatră prețioasă vie destinată divinatiei, trecând peste generații. Vechiul DZI e gândit să absoarbă energia cosmică din univers, evitand nenorocirea și aducand binecuvântări.  Este venerat ca un farmec sacru pentru protecție, venerare, sănătate și simbol al bogăției.


Terapia cu cristal este o formă neinvazivă blândă de vindecare alternativă care funcționează în mod holistic pentru a armoniza mintea, corpul, emoțiile și spiritul, ajutând la creșterea sentimentului nostru de bunăstare, neutralizarea negativității, eliminarea depresiei și pentru a ne ajuta să devenim integrați, ființe complete .
Toate cristalele au vibrații cu o energie unică. Energiile blânde ale diferitelor pietre prețioase folosite în brățările Feng Shui lucrează împreună pentru a aborda predicțiile din 2019.
 

2019 Feng Shui Bratara DZI  - Nativ nascut in Anul Porcului - 1 ochi DZI

Predictii :
Bogatie : lipsa de schimbari; trebuie sa reduceti cheltuielile si evitati investitii riscante
Cariera: o mulțime de mișcări; nu fi propriul tău obstacol. Rămâi calm și conectați-vă cu superiorii și clienții. Rămâi concentrat și vei câștiga.
Relații: Cei Singuri trebuie să rămână singuri; căsătoriile vor fi fericite.
Sănătate: predispus la accidente, deci trebuie să aveți grijă deosebită în deplasari. Acordați atenție starii de sanatate.

1 ochi DZI este recomandat pentru nativii Porc pentru a atinge înțelepciunea și respectul personal. Cheia este să rămâi concentrat asupra obiectivelor. DZI cu un singur ochi este un far de lumină și speranță. Se crede că acest DZI dă persoanei care o poartă o putere specială și ajută la realizarea viselor sale. Ea aduce fericire de-a lungul vieții.
Următoarele pietre prețioase sunt recomandate pentru nativul Porc pentru a răspunde previziunilor din 2019:
Quartz clar- stochează intenții pozitive și gânduri. Vă curata mintea. Vă permite să vă concentrați.
Malachit - folosit pentru a vă limpezi mintea și pentru a aduce un sentiment de calm.
Amazonit - Aceasta este o piatră de echilibru emoțional care ajută la clarificarea intențiilor și vorbirea cu umilință.
Hematite - Ajută la menținerea emoțiilor în echilibru și poate fi folosit în meditație pentru relaxare. Piatră buna de impământare.
Quartz fumuriu- eliberează toată energia blocată, veche și stagnantă în organism. Ajută la eliberare.


 

 

2019 Feng Shui Bratara DZI  - Nativ nascut in Anul Sarpelui - 4 ochi DZI

Predictii:

Bogatie : Este nevoie de un bun echilibru financiar astfel incat jocurile de noroc nu sunt o idee bună. Nu fiți ispitiți să cheltuiti, donați în schimb.
Cariera - Munca este stresantă, deoarece șefii dvs. nu vă înțeleg situația. Fiți calmi și răbdători să lucrați functie de situații. Timpul de odihnă și de familie ajută.
Relații - Lipsă. Nu intrați în argumente, încercați în schimb să dezvoltați relații cu înțelegere mai profundă. Planificați ceva romantic.
Sănătate - Tulburări minore, răceli ocazionale. Mâncați sănătos și exercițiu în mod regulat pentru a vă menține o stare de sănătate optimă

DZI cu patru ochi reprezintă cei patru zei majori ai budismului. Ajută la eliminarea obstacolelor, la depășirea influențelor negative, la menținerea mâniei sub control și la longevitate. Vă protejează de procesele legale și elimină obstacolele. Aduce noroc pentru carieră.

Următoarele pietre prețioase sunt recomandate pentru ca un nativ Sarpe ca să abordeze predicțiile din 2019:

Albastru Kyanite - Împiedică oamenii să se amestece in mintea ta. Îndeparteaza grijile sau gândirea angoasata, îndoială de sine si vă ajută să citiți printre linii și să fiți conștienți de ceea ce este într-adevăr comunicat.
Clear Quartz - stochează intenții pozitive și gânduri. Vă îndepărtează mintea. Vă permite să vă concentrați.
Ametist - Încredere, intuiție, spiritualitate
Turmalina neagră - Protecție totală, creând echivalentul unui câmp de forță electric în jurul aurei dvs., astfel încât vibrațiile mai joase și resturile psihice vor pleca imediat.
Labradoritul - scuturi împotriva atacului psihic, obsesii și dorința negativa.
Flourit - Curăță și stabilizează aura. Absoarbe energia și stresul negativ.
Bloodstone - purifica si detoxifia corpul. Folosit pentru stimularea sistemului imunitar.
Turcoaz - Maestru vindecător. Punte energetică între cer și pământ.
Citrin - Crește șansele de promovare.


Pentru a achiziționa  aceste produse, contactați Joy of Feng Shui info@joyoffengshui.com.

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro