vineri, 15 februarie 2019

Cura cu Sare si Monede~ Instructiuni de alcatuire

CURA CU SARE SI MONEDE

-este un remediu Feng Shui cu care contracaram  un tip de energie negativa din mediu,care se poate manifesta prin : stare generala proasta care dureaza, insomnie, probleme ale sanatatii gurii, dureri repetate de gat,etc. Se foloseste in special impotriva stelei bolilor si a ghinionului, Steaua 2 si respectiv Steaua 5 - anul acesta in NE si SV.

– sunt necesare urmatoarele :

– un borcan de 800 ml, sare grunjoasa  si 6 monede chinezesti de marime mijlocie.

-cura trebuie tinuta un an, reinnoita o data la 3 luni.

CUM SE PROCEDEAZA :

-se umple borcanul foarte-foarte curat cu sare 70% in volum ; se pun pe sare 6 monede chinezesti cu ideogramele in sus ; nu este nici o problema daca se suprapun marginile.

-se umple, apoi , foarte  incet cu apa, 95% in volum

– daca monedele se scufunda, nu le atingeti, le lasati asa…nu-i nici o problema.

– se aseaza  cu o farfurie larga sau un  castron potrivit sub el

ALTE RECOMANDARI :

-se folosesc numai borcane transparente

– dupa 3 luni, scurgeti apa din borcan la toaleta si trageti  apa de mai multe ori, apoi aruncati borcanul cu restul de sare si monedele la gunoi in afara casei.

– folositi manusi de plastic si aruncati-le cand sunteti gata

– daca va udati accidental sa va spalati foarte-foarte bine ; continutul va fi plin de multe rele !!!

– inainte de fiecare alcatuire a remediului faceti un dus, asteaptati sa va racoriti si aveti grija sa nu va deranjeze nimeni si nimic ; faceti acest lucru pe nemancate, inainte de una din mesele principale.

– este posibil sa apara cristale de sare pe gura borcanului si chiar sa se depuna pe exteriorul borcanului( de asta e nevoie de un vas sub el)

-este semn ca energiile negative, ghinionul si alte rele sunt absorbite ; completati periodic cu apa si daca e neaparat nevoie atingeti borcanul doar cu manusi ; nu uitati sa aruncati manusile la gunoi in afara casei. Oricum, ar fi de dorit sa nu miscati borcanul decat cand il schimbati. Faceti curat usor in jurul lui, stergand doar praful cu o carpa umeda sau uscata in functie de loc.

– locul unde pastrati remediul sa fie curat si uscat, sa nu fie alte remedii Feng Shui in apropiere si nici o aparatura care emite vibratii( televizor,CD-player) pastrati o distanta de cel putin 30 cm, de o sursa de caldura gen calorifer.

– mentineti nivelul apei la 90 -95 % din volum

-marea calitate a acestui remediu : costa mai nimic si este la fel de eficient ca remediile atat de scumpe de pe piata. 

Niciun comentariu:

 
Innovation Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.ro>ClickLink.ro